DNR užkalbėtojai ir vėžio tramdytojai

Mūsų sveikata priklauso nuo mūsų gyvenimo būdo tik iš dalies. Galime nutarti: rūkome ar ne, kiek sportuojame, kiek daržovių (ir kokių) valgome, bet daugybė dalykų jau nuo mūsų nebepriklauso. Nesukontroliuosime, ką įkvepiame, ką gauname su maistu, kokį vandenį geriame ar koks „rudasis“ debesis, atslinkęs iš Kinijos ar Černobylio, išlis ant mūsų daržo.

Dievas, sukūręs pasaulį, manau, jau žinojo žmogų nupulsiant ir užteršiant savo planetą, todėl sukūrė super šeimynėlę, kuri skuba mums į pagalbą. Tai kryžmažiedžių šeima: visi kopūstai, rėžiukai, garstyčios, ridikai  ir ropinės daržovės.

Vienas labiausiai ištyrinėtų ir mokslo pasaulio gerbtinų yra brokolis.

Jis nekvepia, netgi (ypač apvirtas) skleidžia sieros kvapą būtent dėl fantastiškos medžiagos sulfarofano (jo, beje, turi ir grybai bei česnakai).

Taigi, sulfarofanas įsiskverbia į kiekvieną mūsų ląstelę ir atpalaiduoja ten elementą NRF2, kuris, anot Funkcinės medicinos Instituto tyrėjo Tomo Maltero, tarsi užkalba ląstelę: tu gali daugiau, tu esi stipri.

Ląstelė pradeda gaminti antioksidantus, kurie nukauna chuliganus ir niekšus toksinus bei gamina detoksikuojančius baltymus, kurie išveža lavonus iš ląstelių ir taip atstato ląstelės gyvybingumą bei jos gebėjimą išsivalyti ir sveikti.

Sulfarofaną atrado Džono Hopkinso instituto mokslininkai, ieškoję pačios stipriausios medžiagos žemėje, galinčios nugalėti vėžį.

Iki šiol atlikta daugybė viltingų tyrimų, įrodančių, kad vartojant pakankamai kryžmažiedžių (pradedant brokoliais, Briuselio, lapiniais, gūžiniais kopūstais, baigiant rėžiukais ar garstyčiomis), galima apsaugoti save nuo Ne Hodžkino limfomos, plaučių, žarnyno, krūties, prostatos, skrandžio, pūslės ir kitų rūšių vėžio.

Ką gi mums daryti?

Kodėl nepamėgus brokolių? Geriausia juos vartoti žalius arba vos vos apkeptus ar vos pagarintus (jokiu būdu ne sutroškintus į šviesiai žalią pliurzę). Tobula – kuo įvairesnių kryžmažiedžių daržovių porcija per dieną.

Ir čia jau prasideda nuostabi maistinių medžiagų terapijos sritis.

Tačiau jei mes kartais nesuvalgome tų kopūstų (nors tai – vienos pigiausių daržovių), pasipildykime kryžmažiedžių ekstraktu.

Aš pati kasdien naudoju po vieną tabletę kryžmažiedžių papildo,  atstojančią porciją brokolių, Briuselio, lapinių kopūstų, rudųjų ir juodųjų garstyčių, rėžiukų bei vitamino E, kuris labai stiprus antioksidantas.

Raginu ir jus atkreipti dėmesį į maistinių medžiagų terapiją, nes tai gali apsaugoti mus ne tik nuo vėžio (bei talkinti jau susirgus), bet ir kitų lėtinių ligų, kurias sukelia organizmo užterštumas.

Noriu įsigyti:

„Cruciferous Plus“, kryžmažiedžių maisto papildas

 

Komentarai

Tik prisijungę vartotojai gali komentuoti.
DNR užkalbėtojai ir vėžio tramdytojai - Nijolė Koskienė - sveikatoszurnaliste.lt

Socialiniai tinklai

Socialiniai tinklai

Panašūs straipsniai

Meniu