Visuotinė demineralizacija, arba 3 priežastys virti magišką kaulų sultinį

Mes neturime jaustis pavargę 30-ties ar 40-ties. Ir 50-ties, 60-ties taip pat neturime jaustis pavargę. Svarbu suvokti vieną dalyką, kad mūsų ląstelės komunikuoja tarpusavyje. Ir reikia pasiekti, kad jos komunikuotų pozityviai, būtų už mus, o ne prieš mus, kaip tai atsitinka, pavyzdžiui, autoimunių ar kitų ligų atveju.

Apie tai, kodėl reikia virti ir gerti kaulų nuovirą ir kaip tai padeda mums jausti žvaliais ir sveikais žiūrėkite mano įrašytą video.

Kellyann Petrucci, kaulų sultinių ekspertė, dietologė ir svorio kontrolės trenerė, o taip pat populiarių knygų autorė savo klientus ir pacientus prieš skirdama jiems dietą ar gydymą, girdo kaulų sultiniais. Ir pastebi, kad pacientai geriau jaučiasi, gražėja jų odos.
K.Petrucci išvardija 3 priežastis, kodėl turėtume virti ir gerti kaulų sultinius.
Pirma, dėl vitaminų ir mineralų. “Kiek dariau testų, mes esame labai demineralizuoti, o kaulų sultiniai jų turi”, – sako K.Petrucci.
Antra, dėl baltymų. Kaulų sultiniai yra labai geras baltymų šaltinis.
Trečia, dėl kolageno. “Virtas kolagenas yra želatina, ir čia prasideda magija. Kolagenas gydo žarnyną nuo uždegimo, o jei gerai funkcionuoja žarnynas, tuomet ir visa kita gerai funkcionuoja”, – teigia kaulų sultinių ekspertė.
Kaulų sultiniai gesina žarnyne uždegimą ir mineralizuoja nuo pirštų galiukų iki plaukų. Kaulų sultiniai gydo per amžius!
Ji savo pacientams paprastai skiria 5:2 dietą.
Tai yra, 5 dienas rekomenduoja valgyti švarų maistą, o 2 dienas pasninkauti ir išgerti kasdien po 2 puodelius kaulų sultinio.
“Mūsų tikslas – surąžinti į kūną mikroelementus, apie kurių trūkumą žmonės net nenutuokia”, – sako K. Petrucci. Anot jos, galima laikytis įvairių dietų ir mitybos planų, tačiau būtina prisipildyti mikroelementais.
“Veikia maistas – fantastika, kaulų sultiniai – fantastika, papildai – fantastika! Darykite, kas jums geriausia, tačiau sugrąžinkite mineral lygį”, – sako K.Petrucci. Ir nesvarbu, kiek jums metų, nevėlu pradėti būnant 30-ties, 40-ties ar 70-ties, svarbu sugrąžinti balansą, kaip mes buvome sukurti!
Kaulų sultinius rekomenduojama virti mažiausiai 6-8 valandas, tačiau kuo ilgiau, tuo geriau. Juos galima užšaldyti mažomis porcijomis ir mėgautis garuojančiu, šiltu, kvapniu sultinio puodeliu kasdien. Gydant žarnyną kaulų sultiniai vaidina dramatišką rolę.

Komentarai

Tik prisijungę vartotojai gali komentuoti.

Socialiniai tinklai

Socialiniai tinklai

Panašūs straipsniai

Meniu